HUBNORDIC erhvervsejendomme i Ørestad

Tænk større, vælg rigtigt!

I HUBNORDICs erhvervsejendomme dyrker vi boutique-hotellets sans for service og community i stort format. Uanset i hvilken af vores erhvervsejendomme, jeres virksomhed har adresse, har I mulighed for at udnytte alle faciliteter i det samlede kompleks.

Vi går langt for at kunne tilbyde jer lige præcis den plads og de services, I ønsker. Det handler naturligvis om den mest effektive udnyttelse af kvadratmeterne og mulighederne for at skalere op eller ned. Men det handler også om, hvordan vi kan tilpasse HUBNORDICs særlige faciliteter og services til jeres unikke behov – helt ned til den enkelte medarbejders ønsker om parkering, frokost, sundhed og træningsfaciliteter.

Det er afgørende for os, at I kan optimere jeres forretning og udvikle jeres firmakultur hos os. Det er alt sammen med til at gøre HUBNORDIC til et endnu mere inspirerende og optimalt sted at placere sin virksomhed.

HUB1

Kay Fiskers Plads 10

På en af Ørestads prominente adresser har vi udviklet Skandinaviens mest ambitiøse erhvervsejendomme, som sætter nye standarder for, hvordan det skal være at gå på arbejde. Ejendommen er tegnet af Vilhelm Lauritzen Architects, og den indrettes med byliv i stueetagen – torv, butikker, café og restaurant, motionscenter mv. – så den fremstår som et kraftcenter af liv i Ørestad City.

Læs mere om HUB1

HUB2

Arne Jacobsens Allé 15-17

Denne erhvervsejendom blev opført som en af de første bygninger i Ørestad. Den stod færdig i 2003 og er tegnet af DISSING+WEITLING architecture med fokus på at skabe en erhvervsejendom med masser af luft, luft og indbydende fællesarealer. Ejendommen er på 33.700 m2 og er indrettet med alle ønskelige faciliteter.

Læs mere om HUB2

HUB3

Arne Jacobsens Allé 13

Erhvervsejendommen stod færdig i 2008 og er ligeledes tegnet af DISSING+WEITLING architecture. Som sin søsterbygning er udearealerne her udlagt med kanaler og træer, der skaber stemning året rundt. Ejendommen er på 30.500 m² og udstyret med alle ønskelige faciliteter, herunder et smukt auditorium med plads til 149 gæster.

Læs mere om HUB3