Er I klar til at gentænke ‘business as usual’?

Den optimale kontorløsning varierer efter netop jeres behov. Spørger du os, bør arbejdspladsen være et sted, der lader batterierne op og giver overskud i hverdagen – frem for det modsatte.

Hvem siger, at man ikke kan spise frokost på en restaurant hver dag? Og hvem siger, at man ikke kan træne op til et maraton mellem møder? For os handler arbejdsglæde ikke blot om indretning, mødelokaler og frokostordninger, men om hele arbejdsdagen. I HUBNORDIC vil vi sætte nye standarder for, hvordan det skal være at gå på arbejde i vores unikke lejemål til erhverv.

Flyt ind i Skandinaviens mest ambitiøse kontorejendomme hos HUBNORDIC.

Udforsk alle vores ledige lejemål

FACILITETER

Kontorfaciliteter som passer til dine mål og medarbejdere

Hvordan skal jeres fremtidige rammer være? Hvad drømmer I om, og hvad har I brug for?

Hvert et hjørne gennemtænkt ned i hver enkelt kvadratcentimeter, men med fleksibilitet til at imødekomme jeres behov. Og til at sikre, at virksomhedens kultur og brand skinner igennem, når I og jeres kunder træder ind ad døren.

HUBNORDIC byder velkommen til fremtidens kontor. Med kontorløsninger fra 406 m2.

Undersøg erhvervslokalerne fra HUBNORDIC


FIND JERES NYE KONTORLEJEMÅL

Hvad er jeres behov?Tre trin til jeres nye kontor
1. Brug vores søgeværktøj og find det perfekte match
2. Besøg lejemålet, og oplev alle de services og faciliteter, I får med
3. Vores arkitekt skræddersyr jeres indretning, og vi hjælper jer med at indrette.

SERVICES

Tag dit beskidte vasketøj med på arbejde

I HUBNORDIC er kvalitet og service to sider af samme sag. Vores services er med til at sikre, at I helt ubesværet kan lave et sceneskift fra arbejde til fritid.

På vej hjem kan du fx hente tøj i renseriet, aftensmad to go og nyde en baristakaffe i caféen. Trænger bilen eller cyklen til kærlig pleje, sørger vi også for det.

Vores træningsfaciliteter er åbne døgnet rundt, så I kan udnytte dem om morgenen, mellem møder – eller inden I tager hjem fra kontoret.

Udforsk alle vores faciliteter og services

MAD OG DRIKKE

Spis frokost på vores restaurant, ikke en kantine

I HUBNORDIC går gode råvarer og restaurantoplevelser – leveret af Madkastellet – hånd i hånd med en god dag på kontoret.

Madkastellet har i snart 20 år har været førende inden for catering og er kendt for at levere prisvindende madoplevelser med fokus på smag, bæredygtighed og innovation.

Få frokosten serveret i restauranten, og oplev kokke, der gerne leger med smags- og synsindtryk for at byde på de bedste gastronomiske oplevelser.

Læs mere om vores mad & drikke

GODE RÅD

Downsize med opgradering

Hvis du overvejer, om I kan finde noget mere optimalt, så har vi samlet et par råd til, hvordan du både kan skære ned og gradere op.

Hvordan kan vi det? Jo, HUBNORDIC er tre naboejendomme, og det betyder, at vi kan tilbyde dig endnu mere på tværs af ejendommene. Fx kan du frit vælge, hvor du vil spise, for vi har forskellige menuer i ejendommene. Vi behøver heller ikke lokaler til frisør og massør i alle tre, men kan så bruge pladsen på renseri, motionsrum osv.

Se alle vores gode råd her

PLACERING

Ledigt kontorhotel i København, lige ved dine fødder

Lige der, hvor fortovet ender, åbner Kalvebod Fælled sig for dine fødder i København. Et enestående landskab af uspoleret natur til walk and talks under åben himmel, arkitektur i verdensklasse og bæredygtige projekter.

Et fleksibelt og moderne erhvervslejemål, skræddersyet til netop din virksomhed. HUBNORDIC består af tre store kontorejendomme midt i Ørestad City. Et trafikalt knudepunkt med effektive forbindelser til hele Danmark, Skandinavien og resten af verden.

  • 6 minutter til lufthavnen
  • 10 minutter til Kongens Nytorv
  • 30 minutter til Malmø

 

Læs mere om Ørestad City