Tid til at skifte gear? Hos HUBNORDIC i Ørestad City er vi klar til at give jer en full-service kundeoplevelse, der matcher jeres behov og gør arbejdsdagen nemmere - både for jeres virksomhed, medarbejdere og kunder.

Se hele videoen

HUBNORDIC — kontor med Room for Human Potential

Hvordan skal jeres fremtidige rammer være? Hvad drømmer I om, og hvad har I brug for? Hos os kan I fx vælge restaurantoplevelser, fitness- og yogahold og services, der gør hverdagen nemmere.

For os handler arbejdsglæde ikke blot om indretning, mødelokaler og frokostordninger, men om hele arbejdsdagen. Om at skabe energi, overskud og nærvær i inspirerende og professionelle rammer.

I HUBNORDICs flerbrugerejendomme får jeres virksomhed optimale muligheder for at trives i en professionel og dynamisk atmosfære med adgang til topfaciliteter og Nordens bedste beliggenhed.

Udforsk visionen bag HUBNORDIC

Jeres medarbejdere i centrum

HUBNORDIC består af tre store kontorejendomme midt i Ørestad City. Et trafikalt knudepunkt med effektive forbindelser til hele Danmark, Skandinavien og resten af verden.

Det er en ideel beliggenhed for internationale virksomheder, som ønsker et brohoved i Skandinavien, og danske virksomheder, der kan udnytte de vores kontorejendommes mange fordele – i et fleksibelt format, som fungerer optimalt, uanset om I er 2 eller 500 medarbejdere.

Læs om Ørestad City

Ørestad
København kort

Skandinaviens mest ambitiøse kontorejendom

I 2021 slår vi dørene op til 65.000 nye kvadratmeter med kontorer, café og food court, butikker, motions- og sundhedscenter på Kay Fiskers Plads midt i Ørestad City.

Det bliver et pulserende erhvervscentrum med en attraktiv beliggenhed. Der er metro, tog og motorvejsnet bogstaveligt talt rundt om hjørnet – og alle Københavns tilbud samt en enestående natur få minutter væk.

Læs om HUB1 på Kay Fiskers Plads

Træning og fitness i Ørestad City

Mere energi på jobbet

Hvem vil ikke gerne arbejde et sted, der lader batterierne op og giver overskud i hverdagen – frem for det modsatte?

HUBNORDIC skaber rammerne for det gode arbejdsliv med et udvalg af faciliteter og services – fra massage og room service til lækre, sunde madtilbud, der serveres friskt hele dagen. Træningsfaciliteterne er åbne døgnet rundt, så I kan udnytte dem om morgenen, i en pause eller inden I tager hjem fra kontoret. Dyrk et individuelt program, eller træn på hold sammen med kollegerne.

Se vores faciliteter og services

Amager Fælled

HUBNORDIC
Miljø og bæredygtighed

Hos HUBNORDIC vil vi gøre en forskel og vise nye veje. Det gælder også i forhold til miljø, klima og sundhed.

Forandringer sker dog bedst i samarbejde. Derfor inviterer vi vores lejere og partnere til at tage del i den grønne omstilling gennem projekter, der skal fremme energieffektivitet og genanvendelse i hverdagen.

Vores tilgang til miljø og bæredygtighed