HUBNORDIC i Ørestad

Hvordan får vi aktiveret byrummene i Ørestad City sammen?

KLP Ejendomme har været aktiv investor og grundejer i Ørestad City siden bydelens begyndelse i år 2000. Vi har to store kontorejendomme på Arne Jacobsens Allé 13 og 15-17 og bygger nu på Kay Fiskers Plads. Samlet kalder vi de tre ejendomme for HUBNORDIC. (læs evt. mere om KLP her).

Byens rum
Vores kommende kontorejendom på Kay Fiskers Plads ser vi som en mulighed for at aktivere især selve bypladsen, Kay Fiskers Plads, Arne Jacobsens Allé og den sydligste del af Ørestads sivegade langs Ørestads Boulevard.

Det skal ske i samspil med bydelens beboere og besøgende og andre relevante aktører som fx Københavns Kommune, By & Havn, Metroselskabet og Ørestad City Grundejerforening.

 

Hvad kan der ske, og hvordan får vi aktiveret byrummene sammen?

Undersøgelsen handler om dit overordnede forhold til hele Ørestad og om, hvordan du i dag bruger faciliteterne i selve Ørestad City. Derudover får du mulighed for at beskrive dine bedste idéer til, hvordan Ørestad City kan blive en endnu mere aktiv og levende bydel.

Brug 3-8 minutter på at udvikle vores by

Undersøgelsen er åben frem til d. 17/5.

Vi er åbne for alle input, og vi vil støtte alle de bedste forslag i den videre dialog med dem, som ejer de arealer, vi gerne vil aktivere.

Alle besvarelser er anonyme og vil blive behandlet i overensstemmelse med de relevante GDPR-regler. Tak til Rambøll for at håndtere undersøgelsen.

Tak for hjælpen til

Rambøll
EXTRA/ORDINARY
ØICC
GFS Ørestad
Amager Vest Lokaludvalg s digital borgerpanel
Ørestad Skole
Alle deltagere i indledende interviews