erhvervsejendom ved Kay Fiskers Plads

Erhvervsejendom i Københavns Ørestad med store ambitioner

Søger I kontorlokaler i en moderne erhvervsejendom? Hos HUBNORDIC i Ørestad er vi i gang med at bygge Skandinaviens mest ambitiøse erhvervsejendom på Kay Fiskers Plads, hvor vi har højt til loftet med det meste. I vil få et stort udbud af fælles faciliteter, et højt serviceniveau og masser af tilpassede muligheder. Det mest overraskende er måske, at I også kan nyde godt af alt dette, hvis I vælger lokaler i vores to naboejendomme. Til sammen udgør de tre ejendomme HUBNORDIC, og for jer betyder det optimale rammer, som er tilpasset jeres behov.

Vi vil sætte en ny standard for, hvad I kan forvente af en erhvervsejendom. Og når I har adgang til fællesfaciliteter i tre ejendomme inden for 200 meter, giver det nye muligheder for jeres arbejdsdag og virksomhed. Vi vil ganske enkelt skabe de optimale rammer, både for jeres virksomhed og medarbejdere. Det kalder vi Room for Human Potential.

Møderum i HUBNORDIC erhvervsejendom

Flyt ind i en erhvervsejendom 2.0

I dag bliver en erhvervsejendom ikke kun bedømt på pris og beliggenhed. Produktivitet, effektivitet, skalerbarhed og bæredygtighed er nye faktorer. Det er de færreste, der er tilfredse med at få fire vægge, arbejdsbord og tekøkken. For nye arbejdsformer, ny teknologi og ny adfærd stiller nye krav. Lige som ikke mindst de nye generationer på arbejdsmarkedet gør – og det er vi glade for.

Da vi som noget helt unikt har tre sammenhængende ejendomme i HUBNORDIC, kan I få det, som I vil. Vi kan tilpasse lejemål på tværs af etager og endda adresser, og både hvis I har brug for et mindre område, en fuld etage eller, hvem ved, vil have et domicil med flere sammenhængende etager i en erhvervsejendom. Vi giver gerne et bud på, hvordan I kan indrette jer, efter en dialog om jeres krav og behov, så I får de stillerum, fokusrum og fordybningszoner, mødelokaler, lounge og touch down-områder I har brug for.

Find lokaler i jeres nye erhvervsejendom

Madkastellet sørger for lækker frokost i HUBNORDIC

Kan en erhvervsejendom forkæle kompetencer og talenter?

Det enkle svar er: ja. For i dag kigger ansøgere på ’hele pakken’, når de overvejer jobmuligheder. Hvilke ordninger får jeg? Hvordan bliver min hverdag? Hvad kan I tilbyde, som konkurrenten ikke har? Samtidig skal der ofte mere til at holde på de gode kompetencer, der allerede er ansat. Her ser vi det, som vores opgave at hjælpe ved at tilbyde attraktive rammer og en række services, der gør hverdagen nemmere og arbejdslivet sjovere.

Er I til firmafitness, massageordning eller selvtræning i motionsrummet? Skal I bruge vores frisør, aflevere tøj til rens, hente e-shopping i receptionen? Eller måske kan vi forkæle med dagens lækre take-away, så aftensmaden er sikret? Madudbuddet og eventcateringen er i sikre hænder hos Madkastellet, og det kan I godt glæde jer til. Skal I bruge mødefaciliteter, har vi alt fra uformelle lounges, mindre møderum og op til vores auditorier. I får ganske enkelt  et full-service kontortilbud hos HUBNORDIC, så jo, en erhvervsejendom kan godt forkæle.

Se vores faciliteter og services

erhvervsejendom DGNB1 certificeret

En erhvervsejendom med certificeret bæredygtighed

Som alle andre steder bliver bæredygtighed i disse år stadig vigtigere – også når man søger nyt kontor. Vi oplever, at stadig flere virksomheder og organisationer skal afrapportere om deres bæredygtighedsindsats, og her kan vi også bidrage. For eksempel er vores to eksisterende erhvervsejendomme, HUB2 og HUB3, DGNB-certificeret til sølv for ejendomme i drift, de har energimærkning B og vi opgraderer dem løbende for at optimere deres energiforbrug.

Vi har også tænkt den gode energi ind i vores kommende erhvervsejendom på Kay Fiskers Plads, der bliver bygget efter guldcertificering og energimærkning A. Den får fx også fjernkøling.

Læs mere om miljø og bæredygtighed

Glad står for housekeeping i HUBNORDIC

Jeres kontorlejemål har både godt indeklima og indbygget samfundsansvar

Den fornemste opgave for vores erhvervsejendomme er at levere de bedst mulige rammer for jeres arbejdsdag. En lille ting med stor betydning er naturligvis det daglige indeklima, der også er optimeret, så I kan trives, og vi har også solafskærmning på vej.

En anden lille ting er, at der hører samfundsansvar med i vores erhvervsejendomme. Det betyder ikke, at I er forpligtet til at gøre noget, det ordner vi. For eksempel har vi sørget for indsatser mod madspild, sat mål for økologisk mad og lavet procedurer for affaldssortering. Og så er vi glade for at arbejde sammen med den socialøkonomiske virksomhed GLAD, der sørger for vores rengøring – og de bruger naturligvis svanemærkede produkter.

Tæt på lufthavnen

Vælg et erhvervslejemål med gode naboer

Der er gode naboer i vores erhvervsejendomme, og I vil nok hurtigt komme til at nyde godt af en hverdag med vores øvrige kunder. I vil naturligt dele faciliteter med alt fra store danske og internationale virksomheder til små start-ups – og den filippinske ambassade. Virksomhederne kommer fra flere forskellige brancher, men I vil især møde en del, der arbejder med IT, finans, medico- og medicinalbranchen og rådgivning.

Desuden får I en række spændende naboer i byen, for vi har en utrolig placering i forhold til infrastruktur fx metro, motorvej og lufthavn og så den enestående natur på Kalvebod Fælled. Og så byder Ørestad på fx bypark, Fields, Royal Arena, Royal Golf Club, Nordisk Film samt hoteller og restauranter lige i nærheden.

Se mulighederne i Ørestad City