Coworking in Ørestad City

HUBspace,
coworking space hos HUBNORDIC

Vores coworking space er en dedikeret del af HUBNORDIC. Vi kalder det HUBspace. I dette dynamiske område arbejder mindre virksomheder, spændende start-ups og projektgrupper fra større organisationer i et fleksibelt set-up. Der er både mulighed for at sidde i lukkede kontorlokaler, ved faste arbejdsstationer i åbent kontorlandskab eller få en fleksibel plads. Samtidig har I adgang til møderum, lounges, tekøkken samt print/kopi-rum.

HUBspace coworking space giver jer mulighed for at arbejde i et inspirerende kontorfællesskab med mulighed for faglig synergi og socialt liv. Desuden kan I som mindre virksomhed nyde godt af ejendommens høje professionelle standard, fx reception, konferencecenter og auditorium.

Coworking space in Ørestad City

Kultur og synergi

Hos HUBNORDIC kan I udvikle jeres forretning og dyrke jeres egen virksomhedskultur i optimale coworking space rammer. I får samtidig en lang række eksklusive services lige ved hånden, herunder room service ved møder, baristacafé, in-house massør og frisør, renseriservice, cykelreparation, bilpleje og meget mere.

HUBspace giver jer desuden fri adgang til motionsrum med tilhørende badefaciliteter. I restauranten kan I købe både frokost, morgenmad, mødeforplejning og aftensmad to-go. Kontakt os for at høre nærmere om vores coworking tilbud hos HUBNORDIC.

Kontakt os her

HUBspace
Få HUBNORDIC til coworking space pris

Fast arbejdsstation: 3.650 kr. pr. måned ekskl. moms
Fleksibel plads: 1.800 kr. pr. måned ekskl. moms
Depositum: 1 måned

Bindingperiode (fast plads): 3 måneder
Bindingperiode (fleksibel plads): 1 måned
Opsigelse: 1 måned

Vi tilbyder også løsninger med lukkede kontorlokaler
Prisen for et cellekontor beregnes ud fra antallet af mulige arbejdspladser.
Pris pr. mulig arbejdsplads i et cellekontor begynder fra 4.500 kr. pr. måned ekskl. moms.