HUBNORDICs erhvervsejendomme i Ørestad

HUB2
Arne Jacobsens Allé 15‑17

Denne kontorejendom blev opført som en af de første bygninger i Ørestad. Ejendommen stod færdig i 2003 og er tegnet af DISSING+WEITLING architecture med fokus på at skabe et attraktivt erhvervsmiljø med masser af lys, luft samt indbydende fællesarealer. Ejendommen er på 33.700 m2 .

Se ledige erhvervslejemål

Erhvervslejemål indrettet til det fleksible arbejdsliv

Trænger I til lidt afveksling i arbejdsdagen? Så brug vores fællesområder. Vi har udskiftet inventar og opstilling i spiseområderne, og ændret på indretningen, så vores kunder nu i højere grad kan bruge dem hele dagen.

Spiseområdet i stuen har fået flere miljøer til forskellige behov, fx en ny café og på mezzaninen har vi skabt en lounge, som I også kan nyde godt af uden for restaurantens åbningstider. Her er plads til de uformelle samtaler, et arbejdsmøde eller bare at have sin egen arbejdsstation, hvis man har brug for at komme lidt andre omgivelser i løbet af dagen.

Certificeringer og nye mål til vores kontorer

Vi investerer løbende i at udvikle vores ejendomme, og KLP Ejendomme certificeret efter ISO 9001 og ISO 14001 standarderne. I HUB2 har vi energioptimeret, og desuden har ejendommen blandt andet opnået en DNGB sølv-certificering for ejendomme i drift.

I 2020 åbnede vi Café Nabo, der både forkæler husets brugere og byens borgere. Samtidig har vi opgraderet mødelokalerne, etableret udvendig solafskærmning på østvendte facader og så har vi en opgradering foyerarealer på vej.

En stilren kontorejendom på Arne Jacobsens Allé

  • Syv møderum med kapaciteter fra 8 til 40 personer
  • Auditorium med plads til 99 personer
  • Stort loungeområde
  • Café Nabo
  • Massør og fitnesslokaler
  • Catering a la carte og to-go
  • Spiseplads til 480 samtidigt spisende gæster
  • Bemandet receptionstjeneste
  • Parkeringskælder og cykelparkering inde og ude
  • DNGB sølv-certificering og energimærkning B

Hvordan skal jeres kontor indrettes?

Vi har stor erfaring med at indrette lejemål til forskellige brancher og behov. Derfor giver vi også gerne jer et uforpligtende forslag, når vi sammen har kortlagt, hvilke forventninger og krav I har jeres kommende kontorer. Vil I primært arbejde i åbent kontorlandskab, cellekontorer eller en kombination? Hvordan arbejder I? Har I brug for fx stillerum, fokusrum, lounge- og touch down-områder, og mødelokaler i forskellige størrelser? Vi giver gerne vores anbefalinger med på vejen.

Har I brug for meget plads, kan vi i HUBNORDIC tilpasse lejemål på tværs af både etager og vores tre naboejendomme. En løbende tilpasning af størrelse er også lettere i HUBNORDIC, hvor vi højst sandsynligt kan få jer videre i et af vores øvrige lejemål med samme høje standard, hvis behovet opstår. Kontakt os, og hør mere om de mange muligheder.