HUBNORDIC erhvervsejendomme i Ørestad

HUB3
Arne Jacobsens Allé 13

Ejendommen stod færdig i 2008 og er tegnet af DISSING+WEITLING architecture. Som sin i søsterbygning, HUB2, er udearealerne her udlagt med kanaler og træer, der skaber stemning året rundt.

Ejendommen er på 30.500 m2 og udstyret med alle ønskelige faciliteter. KLP Ejendomme er certificeret efter ISO 9001 og ISO 14001 standarderne, og ejendommen har opnået en DNGB sølv-certificering for ejendomme i drift.

Se ledige erhvervslejemål

Møderum Lab i HUB3 HUBNORDIC

Nyt mødecenter til forskellige behov

Vi arbejder ikke på samme måde som for ti år siden. Nye arbejdsformer, ny teknologi, ny adfærd og nye generationer på arbejdspladserne giver nye forventninger til, hvad en kontorejendom egentlig skal kunne tilbyde. Derfor arbejder vi løbende med vores fællesfaciliteter, så de kan understøtte jeres daglige arbejde.

Vi har netop opdateret ejendommens fællesarealer f.eks. vores mødecenter og suppleret en del af personalerestauranten med et stort loungeområde. Mødecenteret understøtter nu forskellige mødeformer. Så uanset om I skal bruge et klassisk møderum, et med rundt mødebord, et større med mere kreativ indretning eller et stort med flere opstillingsmuligheder, så har I det lige nede i stuen. Har I et event, kan I bruge vores smukke auditorium med plads til 149 gæster.

Lounge i HUB3 HUBNORDIC

Her kan I arbejde i vores lounge

De nye arbejdsmetoder betyder et større behov for aktivitetsbaseret indretning og fleksibilitet i arbejdsdagen. Derfor har vi gentænkt vores spiseområde, så det i højere grad kan udnyttes hele dagen.

Så trænger I til afveksling, kan I holde mere uformelle møde i loungen ved kanalen ved borde eller i de bløde sofaarrangementer. I kan også holde arbejdsmøde eller have en arbejdsstation i vores øvre lounge, hvor I har udtag til mobilopladere og bærbare.

Vi opgraderer løbende vores ejendomme, og i HUB3 er vi i gang med at etablere udvendig solafskærmning på østvendte og sydvendte facader samt og etablere adgang til tagterrasse.

Wellness og massage på Arne Jacobsens Allé 13

Lejemål inklusiv forkælelse på Arne Jacobsens Allé 13

  • Syv møderum med kapaciteter fra 8 til 40 personer
  • Auditorium med kapacitet til 149 personer
  • Tagterrasse
  • Catering a la carte og to-go
  • Spiseplads til 350 samtidigt spisende gæster
  • Mulighed for afholdelse af arrangementer for op til 500 personer
  • Bemandet reception
  • Frisør, massør og motionsrum
  • Parkeringskælder og cykelparkering inde og ude
  • DNGB sølv-certificering og energimærkning B

Lad os indrette sammen

Hvilke forventninger har I til jeres kontorer, og hvilke behov har I? Skal det primært være med åben planløsning, cellekontorer eller en kombination? Vi indgår gerne i en dialog om jeres ønsker og giver et konkret, uforpligtende bud på, hvordan I kan indrette jer. Her indarbejder vi også f.eks. fokusrum, stillerum og mødelokaler, samt eventuelle lounge- og touch down-områder, hvis I arbejder mere aktivitetsbaseret.

Som noget ganske unikt kan vi i HUBNORDIC tilpasse lejemål på tværs af både etager og vores tre ejendomme. Skulle jeres behov ændre sig, kan vi højst sandsynligt også få jer videre i et af vores øvrige lejemål, så I ikke skal gå på kompromis med den høje standard. Kontakt os endelig for at høre mere om de mange muligheder.