erhvervslokaler

Erhvervslokaler i HUBNORDIC skabt til jer

Søger I erhvervslokaler i København, der kan lidt mere? Hos HUBNORDIC i Ørestad kan vi ikke bare tilbyde jer moderne virksomhedslokaler. I får nemlig også et stort udbud af fællesfaciliteter og et højt serviceniveau med attraktive tilbud. Fordi vi har tre ejendomme inden for 200 meters radius, hvor I får adgang til alle fællesfaciliteter, kan vi tilbyde optimale rammer, der er tilpasset jeres behov.

Lad os bare være ærlige. I dag er det ikke kun beliggenhed og pris, som afgør, hvilke erhvervslokaler man vælger, når man skal flytte. Der er sket en udvikling i form af nye arbejdsformer, ny teknologi og ny adfærd. Samtidig har ikke mindst de nye generationer på arbejdsmarkedet andre forventninger til, hvad kontorer og virksomhedslokaler skal kunne.

Fire vægge, et skrivebord og WiFi er ikke nok – og det glæder os. For vi ønsker at sætte en ny standard for, hvordan erhvervslokaler og fællesfaciliteter kan give muligheder for jeres arbejdsdag og virksomhed. Vi vil ganske enkelt skabe de optimale rammer. Både for jeres virksomhed og medarbejdere. Det kalder vi Room for Human Potential.

Erhvervslokaler i København

Hvad skal jeres erhvervslokaler kunne?

I kan få det, som I vil i HUBNORDIC. Da vi har tre sammenhængende ejendomme, kan vi tilpasse lejemål på tværs af både etager og adresser, hvis det skulle være aktuelt. Så vi har kapaciteten, uanset om I skal bruge et mindre område, en hel etage eller måske vil have et domicil med flere etager i sammenhæng. Det er ikke mange steder med erhvervslokaler i København, hvor man kan det. Konkret har vi lejemål fra 462 m² og op til 50.000 m². Så vi har nok også et virksomhedslokale, der passer jer.

Vi giver gerne et bud på, hvordan I kan indrette jer, efter en dialog om jeres krav og behov. Skal jeres erhvervslokaler primært have åben plan, cellekontorer eller være en kombination? Får I brug for stillerum, fokusrum og fordybningszoner? Og hvor mange mødelokaler?

Når vi indretter aktivitetsbaserede virksomhedslokaler, ser vi også tit et behov for lounge og touch down-områder med mulighed for at holde mere uformelle møder. Vi samler det hele for jer med vores anbefalinger. Og hvis nu jeres behov skulle ændre sig, kan vi også hjælpe med det. Højst sandsynligt også hvis et af vores øvrige lejemål nu passer jer bedre.

Find jeres nye erhvervslokaler her

Populær frokost i HUBNORDIC

Kontorer der vil forkæle kompetencer og talenter

Det er ingen hemmelighed, at i dag kigger folk i stadig højere grad på ’hele pakken’, når de søger job. Hvilke ordninger får jeg med? Hvordan bliver min hverdag? Hvad kan I tilbyde mig? Samtidig er der rift om de gode kompetencer. Her hjælper vi vores kunder ved at tilbyde attraktive rammer og en række services, der gør arbejdslivet sjovere og hverdagen nemmere.

Alle har deres behov. Nogen er til firmafitness, massageordning og motionsrummet. Andre vil bruge frisøren. Aflevere tøj til rens, Hente deres e-shopping i receptionen. Og mange sætter pris på at kunne tage dagens lækre take-away med hjem. Det gode madudbud og eventcateringen sørger Madkastellet for, så der er noget at glæde sig til. Skal I bruge mødefaciliteter, har vi alt fra uformelle lounges, mindre møderum og op til vores auditorier. Nej, erhvervslokaler er blevet noget andet end for få år siden.

Udforsk alle vores faciliteter og services her

bæredygtighed i Erhvervslokaler i København

Hvor vigtig er bæredygtigheden i jeres erhvervslokaler?

Det er tydeligt for os, at bæredygtighed i disse år rykker stadig højere op på ønskesedlen, når man søger virksomhedslokaler. Stadig flere organisationer skal afrapportere om indsatsen. Og her kan vi også bidrage. For eksempel, er vores to eksisterende ejendomme, HUB2 og HUB3, DGNB-certificeret til sølv for ejendomme i drift. De har energimærkning B og vi opgraderer dem løbende for at optimere deres energiforbrug.

Den gode energi er også tænkt ind i vores kommende ejendom på Kay Fiskers Plads. Den bliver bygget efter guldcertificering og energimærkning A og får f.eks. fjernkøling.

Læs alt om miljø og bæredygtighed i HUBNORDIC

Glad samfundsansvar i HUBNORDIC

Erhvervslokaler i København med godt indeklima og indbygget samfundsansvar

Rammerne for arbejdsdagen skal være de bedst mulige. Helt lavpraktisk er jeres daglige indeklima også optimeret, og vi er undervejs med afskærmning for solen.

Et andet fællestræk for vores erhvervslokaler er, at der hører samfundsansvar med. Ikke at I skal gøre noget, vi har f.eks. sørget for indsatser mod madspild, sat mål for økologisk mad og lavet procedurer for affaldssortering. Og så er det den socialøkonomiske virksomhed GLAD, der sørger for vores rengøring. Derudover anvendes naturligvis svanemærkede produkter.

Få virksomhedslokaler i København med godt naboskab

Vi har også et kontorfællesskab der hedder HUBspace. Vælger I virksomhedslokale i vores kontorfællesskab, kan I også komme til at nyde godt af en hverdag som nabo til vores øvrige kunder. I vil dele faciliteter med alt fra store internationale virksomheder til danske start-ups samt den filippinske ambassade. Virksomhederne er fordelt over flere brancher, men I vil møde mange inden for finans, IT, medico- og medicinalbranchen og rådgivning. Så der er rig mulighed for spændende samarbejder og fx seminarer på tværs.

Kort fortalt får I et full-service kontortilbud hos HUBNORDIC. Dertil kommer en god placering i forhold til infrastruktur, den enestående natur på Kalvebod Fælled og de mange tilbud i Ørestad. Bypark, Fields, Royal Arena, Royal Golf Club, Nordisk Film samt hoteller og restauranter lige i nærheden.

Se alle mulighederne i Ørestad City