HUB1 facade af hele bygningen med en mindre sø i forgrunden

Food & Shops

Bylivet blomstrer frem i gadeplan omkring Kay Fiskers Plads lige ved Ørestad Metro. Her finder du alt det, du lige mangler, kødmandsvarer, spisesteder og frisør – og mere til. Fx en professionel racercykel eller et oliventræ?

Der er masser at lade sig friste og overraske af, men du er også bare velkommen til at nyde lidt god mad ved kanalerne, når solen kigger frem. Herunder kan du læse mere om de forskellige tilbud, og men ellers er det bare at kigge forbi og hilse på.

Vi ses!

CAFÉ NABO

Kig forbi din nabo, nyd en god kop kaffe og få lidt godt at spise. Her finder du også brætspil og aviser til de små pauser.

Mangler du noget særligt, fx værtindegaver, vine eller lækre specialiteter, så ta’ et kig på reolen. Har du mere lyst til en bytte-bog, er der også en reol og et hjørne til det.

Du finder Café Nabo på Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S.

Læs mere om Café Nabo og deres åbningstider her

IAMLIVIN

Forestil dig en butik, hvor du både kan få bundet en buket blomster, finde en god rødvin, cocktails og alt muligt til indretning af dit hjem. Eller måske et oliventræ? IAMLIVIN er en slags Aladdins hule for dig, som elsker godt design, flotte blomster og lækre drikkevarer. Kig forbi næste gang du vil inspireres.

Du finder IAMLIVIN på Kay Fiskers Plads 8, 2300 København S.

Læs mere om IAMLIVIN og deres åbningstider her

HUBNORDIC HUB1 Cykom butik i Ørestaden

CYKOM

Velkommen til en high-end cykelhandler til dig, der går op i udstyr. Her finder du blandt andet udstyr og cykler fra de professionelle cykelhold, samt et værksted, hvor du kan tilpasset din nye racer eller repareret din gamle.

Kom ind, og få en god cykelsnak om dit udstyr

Du finder CYKOM på Arne Jacobsens Allé 30, 2300 København S.

Læs mere om CYKOM og deres åbningstider her

KAYS madbodega HUB1 billede med borde og lys
KAYS MADBODEGA

Velkommen til dit lokale hang out, hvor du kan spise, hygge og få et godt glas vin – med familien, vennerne eller kollegerne eller bare hvis du har lyst til at sætte dig for dig selv.

Slå dig ned og få din morgenmad, spis din frokost eller kom forbi om aftenen, hvor vi serverer gode retter fra kortet og fra vores tavlemenu, der skifter afhængig af kokkens fantasi og dagens udbud på torvet.

Find KAYs madbodega på Kay Fiskers Plads 22, 2300 København S.

Læs mere om KAYs madbodega og deres åbningstider her

KAYs købmand HUB1 billede
KAYS KØBMAND

Her kan du blive forkælet fra morgen til aften med god mad, lækre delikatesser, produkter fra lokalområdet, hjemmebagt surdejsbrød og masser af håndplukkede købmandsvarer – og selvfølgelig et godt udvalg af vin, specialøl og andre udsøgte drikkevarer.

Tag din morgenkaffe med eller nyd den her med en surdejsbolle. Haps en sandwich til frokost eller køb lidt godt med hjem. Vi er her hele dagen.

Du finder KAYs købmand på Kay Fiskers Plads 22, 2300 København S.

Læs mere om KAYs købmand og deres åbningstider her

HUBNORDIC HUB1 Rodeo Hair Concept billede at a hair saloon

RODEO
Denne salon er det succesfulde frisørkoncepts tiende i København, og her er forkælelse en del af oplevelse. De erfarne frisører sørger for, at du får en behagelig oplevelse i lækre nye omgivelser med friske forsyninger under din behandling hver eneste gang, du sætter dig i stolen.

Du er meget velkommen, hvad enten du er ny kunde eller har besøgt RODEO før i en af deres øvrige saloner i København. Du kan med fordel bruge deres app og Vennekort, så du får rabatter på dine køb.

Du finder RODEO på Kay Fiskers Plads 4, 2300 København S.

Læs mere om RODEO og deres åbningstider her

TUCK SHOP

Har du lyst til pizza til frokost? En varm kop kaffe? Eller elsker du amerikansk slik? Så kig forbi Tuck Shop, hvor du finder alle de gængse kioskvarer – og lidt til. Her er fx både gammeldags is, isbarer og ispinde. Der er food to go, chips, chokolader, müslibarer og ikke mindst et bredt udvalg af drikkevarer.

Så skal du have stillet sulten, sukker- eller kaffetrangen i en fart, så kig forbi.

Du finder Tuck Shop på Kay Fiskers Plads 16, 2300 København S.

Læs mere om Tuck Shop og deres åbningstider her