Kontor og mindre sø hos HUBNORDIC

Kontor i HUBNORDIC – optimale rammer

Med et kontor i HUBNORDIC i Ørestad får jeres virksomhed ikke bare moderne kontorlokaler, der er tilpasset jeres behov. I får også et stort udbud af fælles kontorfaciliteter og et højt serviceniveau med attraktive tilbud.

For vi ved godt, at det i dag ikke bare er beliggenhed og pris, som er afgørende, når man skal finde et nyt kontorlokale. Udviklingen i form af nye arbejdsformer, ny teknologi, ny adfærd og nye generationer på arbejdspladserne giver andre forventninger til, hvad et kontor egentlig skal kunne tilbyde. Det er ikke nok med fire vægge, et skrivebord og WiFi. Heldigvis.

Derfor ønsker vi med vores kontorer at sætte en ny standard for, hvad kontorlokaler og faciliteter i København kan gøre for jeres arbejdsdag og virksomhed. Vi ønsker at skabe optimale rammer for jeres virksomhed og medarbejdere – det vi kalder Room for Human Potential.

Kontor med arbejdstrivsel

Hvilke krav har I til jeres kontor?

I HUBNORDIC kan I få det, som I vil. Vi kan tilpasse lejemål på tværs af både etager og vores tre ejendomme, hvis det skulle være nødvendigt. Så uanset om I søger et mindre område, en hel etage eller måske vil have et domicil med flere etager i sammenhæng, så har vi kapaciteten. Konkret har vi lejemål fra 462 m² og op til 50.000 m².

Når vi kender jeres krav og behov, giver vi også gerne et bud på, hvordan I kan indrette jer. Skal det primært være med åben plan, cellekontorer eller måske en kombination? Har I brug for fokusrum, stillerum og hvor mange mødelokaler anvender I i hverdagen? Med aktivitetsbaserede kontorer er der også tit behov for lounge og touch down-områder til de mere uformelle møder. Alt det samler vi for jer. Og skulle jeres behov ændre sig, hjælper vi med det, og vi kan højst sandsynligt også få jer videre i et af vores øvrige lejemål, hvis behovet opstår.

Find jeres nye kontor i København her

Kontorlokaler med lækker frokost i HUBNORDIC

Kontorlokaler der forkæler kompetencer og talenter

Der er rift om de gode kompetencer i dag, og folk kigger i stadig højere grad på ’hele pakken’, når de søger job. Hvilke ordninger får jeg med? Hvordan bliver min hverdag? Hvad kan I tilbyde mig? Her bidrager vi med attraktive rammer og en række services, der både gør arbejdslivet sjovere og hverdagen nemmere.

Om I er til firmafitness, massageordning, vil bruge frisøren eller motionsrummet er op til jer. I kan naturligvis også aflevere tøj til rens, hente e-shopping i receptionen, og tage dagens lækre take-away med hjem. Madudbuddet og eventcatering tager Madkastellet sig af, bl.a. med en Michelinkok på holdet, så det daglige højdepunkt er sikret. Mødefaciliteterne dækker alt fra lounges, mindre møderum og op til vores auditorier. Jo, et kontor er ikke bare et kontorlokale længere.

Se alle vores faciliteter og services her

Bæredygtigt kontor til leje

Er bæredygtighed vigtigt for jeres kontor?

Vi mærker, at bæredygtighed rykker stadig højere op på virksomhedernes ønskeseddel. Det gælder også, når de vælger kontor. Flere har afrapporteringer om indsats, og her kan vi bidrage med, at vores to eksisterende erhvervsejendomme, HUB2 og HUB3, er DGNB-certificeret til sølv for ejendomme i drift, har energimærkning B og løbende bliver opgraderet for at optimere energiforbruget.

Vores kommende kontorejendom på Kay Fiskers Plads bliver bygget efter guldcertificering og energimærkning A.

Læs mere om miljø og bæredygtighed

Kontor med godt indeklima

Kontorer med alt fra godt indeklima til samfundsansvar

Selve det daglige indeklima er også optimeret, og vi er undervejs med solafskærmning, så rammerne for arbejdsdagen på kontoret bliver de bedst egnede.

Vores kontorer er dog meget mere end det, der foregår inden for de fire vægge. Der hører også samfundsansvar med. Vi har fx indsatser mod madspild, mål for økologisk mad, procedurer for affaldssortering og det er den socialøkonomiske virksomhed GLAD, som står for vores kontorrengøring – naturligvis med svanemærkede produkter.

 

Kontor nær Field's og metro i Ørestad - Ørestad City

Nyd godt af jeres naboer – og Ørestad City

Når I vælger kontorlokale i en flerbrugerejendom, kan I også nyde godt af hverdagen som nabo til vores øvrige beboere. Vi huser alt fra store internationale virksomheder til danske start-ups samt en ambassade. De er fordelt over diverse brancher, men vi har mange inden for finans, medico- og medicinalbranchen samt rådgivning og IT. Det giver mulighed for spændende samarbejder og fx seminarer på tværs.

Alt i alt får I hos HUBNORDIC et full-service kontortilbud. Med i pakken kommer en ultimativ placering i forhold til infrastruktur, den enestående natur på Kalvebod Fælled og Ørestads mange tilbud som f.eks. bypark, Fields, Nordisk Film biografer, Royal Arena, Royal Golf Club, hoteller og restauranter lige i nærheden.

Udforsk alle mulighederne i Ørestad City