Kontorfællesskab kontorhotel og kontorplads i HUBspace

Kontorfællesskab i HUBspace - HUBNORDIC for mindre virksomheder

Søger du et kontorfællesskab, et kontorhotel eller en kontorplads? Så prøv HUBspace. Vi ved, at især mindre virksomheder tænker stort. Vores mission er at skabe rum for udvikling både hos mennesker og virksomheder. Vi har skabt HUBspace som et fleksibelt, unikt og attraktivt kontorfællesskab til mindre virksomheder, som har behov for en præsentabel og central forretningsadresse og ikke har noget i mod at blive forkælet med alle de faciliteter og services, vi tilbyder vores store danske og internationale kunder.

For det er særlige ved vores kontorfællesskab er, at du bliver en del af HUBNORDIC. Det betyder, at du får glæde af vores mange attraktive og professionelle faciliteter og services, der giver mere overskud i hverdagen og inspirerer til samarbejde, nytænkning og nyskabelse. Det er attraktivt, og vi har allerede udvidet vores kontorhotel med yderligere en etage. “It’s corporate without being too serious”, som en af vores lejere udtrykker det.

Læs mere om HUBspace

Gruppe med et kontorfælleskab i HUBspace

Hvordan skal dit kontorfællesskab være?

HUBspace ligger i vores HUB2-ejendom, hvor vi har to etager med dedikerede kontorpladser til kontorhotel. Vi har indrettet til dine behov, så du kan vælge en fast eller fleksibel kontorplads i vores kontorfællesskab. Du har mulighed for fast plads, fleksibel plads eller cellekontor. Vi kan også servicere projektafdelinger fra større virksomheder, som i kortere perioder søger luftforandring og nye inspirerende omgivelser.

Her er faste kontorarbejdspladser i åbent lay-out, suppleret med community tables, møderum, hyggelige lounges, tekøkken samt print/kopi-rum. Du kan frit bruge faciliteterne i kontorfællesskabet, og du har samtidig fri adgang til motionsrum med tilhørende badefaciliteter i ejendommen. I personalerestauranten kan du tilkøbe dagens måltider, og det er både morgenmad, frokost, mødeforplejning og nem aftensmad to-go.

Se mere om priser, vilkår og muligheder

Kontorfællesskab HUBspace med Madkastellet

Et kontorhotel med service på businessclass

HUBspace er et kontorhotel, hvor vi har valgt at lægge ekstra vægt på hotelfølelsen. Her ser vi det, som vores opgave at hjælpe ved ikke bare at tilbyde en kontorplads men også attraktive rammer og en række services, der gør din hverdag nemmere og arbejdslivet sjovere.

I vores kontorfællesskab kan du for eksempel dyrke motion, både som selvtræning i motionsrummet og på hold. Skal du have løsne musklerne op, så kig forbi vores massør, og trænger hår til en klipning er frisøren klar. I receptionen kan du aflevere tøj til rens og hente e-shopping nemt og bekvemt. Al mad og eventcateringen har vi lagt i sikre hænder hos Madkastellet, så du kan godt begynde at glæde dig. Her kan du forkæle dig selv med dagens lækre take-away, så aftensmaden er sikret. Udover den gode kaffe i HUBspace, har vi også en barista-café med alt, hvad dertil hører.

Har du brug for mødefaciliteter, har HUBspace egne møderum, og desuden byder ejendommen på alt fra uformelle lounges, mindre møderum og op til store auditorier. Så du får en kontorplads med masser af muligheder for din virksomhed.

Se vores mange faciliteter og services

“It’s corporate without being too serious”, som en af vores lejere udtrykker det.

I HUBspace får du

  • Møbleret arbejdsplads, fast eller fleksibel afhængig af aftale
  • Drift, forbrug og rengøring inkl.
  • Wi-Fi (standard opsætning)
  • Fri benyttelse af mødelokaler i HUBspace-området
  • Fri adgang til loungeområder
  • Kaffe og te fra køkkenet i HUBspace
  • Print og kopier (begrænset antal)
  • Operatørbidrag til restaurant (forplejning betales efter forbrug)
  • Fri adgang til motionsrum og badefaciliteter
  • Mulighed for tilkøb af ejendom­mens mange ekstra services
Solceller på en solrig dag i blå nuance

Kontorfællesskab der har certificeret bæredygtighed

I HUBspace er strøm ikke bare strøm, men certificeret grøn energi. For i vores kontorhotel er bæredygtigheden en integreret del, hvor vi er certificeret efter ISO 9001 og ISO 14001 standarderne, og to gange årligt bliver det revideret, om vi lever op til det. Det betyder blandt andet, at vi har procedurer for affaldssortering og rengøringsmidler og løbende arbejder med at optimere energiforbruget. Vores to eksisterende erhvervsejendomme, HUB2 og HUB3, er DGNB-certificeret til sølv for ejendomme i drift, og de har energimærkning B. Har du en virksomhed, der afrapporterer bæredygtighedsindsats, kan vi dermed bidrage med diverse certificeringer.

Vores kommende erhvervsejendom på Kay Fiskers Plads bliver bygget efter en DNGB guldcertificering og energimærkning A. Ejendommen får for eksempel også fjernkøling.

Læs mere om miljø og bæredygtighed

Glad medarbejder som støvsuger på kontoret

Få kontorplads med godt indeklima og samfundsansvar

Vi ser det, som vores fornemste opgave at levere de bedst mulige rammer for jeres arbejdsdag. Fra faciliteter og services til ordentligt udstyr, professionelt wifi og ikke mindst et behageligt indeklima. Det er små ting, som har stor betydning for det daglige arbejde.

Som noget ekstra hører der også samfundsansvar med i HUBspace og HUBNORDIC. Ikke at du er forpligtet til at gøre noget, det har vi ordnet. Vi har blandt andet sat mål for økologisk mad, sørget for indsatser mod madspild, og lavet procedurer der sikrer at vi sortere affaldet rigtigt. Samtidig er vi glade for vores samarbejde med den socialøkonomiske virksomhed GLAD. De sørger for vores rengøring i HUBspace og fællesområderne, alt sammen med svanemærkede produkter.

Kontorfællesskab og gode naboer i HUBspace

Kontorfællesskab med godt naboskab

Du får gode naboer. I vores kontorhotel er der allerede omkring 20 virksomheder. Det er enkeltmandsvirksomheder som for eksempel forfattere, coaches og it-folk, og der er lidt større organisationer blandt andet Medicon Valley Alliance, Mitel Denmark, Team Blue og Enterprise Ireland. Vil du vide noget om lokalområdet, har Grundejerforeningens sekretariat også kontorplads her.

I HUBspace vil du naturligt dele fællesfaciliteter med for eksempel store danske og internationale virksomheder. Det er naturligvis virksomheder fra flere forskellige brancher, og du vil nok især møde folk, som arbejder med IT, finans, medico- og medicinalbranchen og rådgivning.

Endelig er der naboerne i Ørestad. Ikke bare metroen, cykelstien, busserne og M20, men også for eksempel Byparken, Fields, Royal Arena, Royal Golf Club og Nordisk Film. Du finder også hoteller og restauranter lige i nærheden, og skal tankerne have luft, så tag en tur i den enestående natur på Kalvebod Fælled.

Se mere om Ørestad City