Auditorium i HUBNORDIC af KLP Ejendomme

Vores faciliteter

Vi har etableret de optimale rammer til jeres virksomhed – og vi er konstant på udkig efter nye måder at optimere trivsel, arbejdsglæde og effektivitet.

Se vores faciliteter

Wellness og massage på Arne Jacobsens Allé 13

Services og ydelser

Vi bestræber os på at gøre jeres hverdag nemmere og arbejdslivet sjovere gennem en vifte af services og almindelig forkælelse. Få renset dit tøj, mens du er på arbejde, saml din e-shopping op i receptionen på vej ud – og tag dagens lækre take-away med hjem.

Se vores services og ydelser

Om KLP Ejendomme

HUBNORDIC er ejet af KLP Ejendomme A/S.
Udviklingen af HUBNORDIC er baseret på mange års erfaring fra det danske ejendomsmarked og en tæt dialog med vores lejere om moderne virksomheders behov for fleksible helhedsløsninger.

KLP’s investeringer på ejendomsmarkedet er en del af den langsigtede kapitalforvaltning i KLP-koncernen. Vi har selskaber i Oslo, Trondheim, København og Stockholm, og vores udlejningsvirksomhed er kendetegnet ved fleksible lokaler, et udvidet serviceniveau og effektiv drift.

KLP Ejendomme A/S er datterselskab af KLP Eiendom AS, der indgår i den norske pensionskoncern KLP. KLP har fokus på at investere ansvarligt og med respekt for den planet, vi låner af de kommende generationer.

Besøg klpejendomme.dk

Get a closer lookHent vores brochure – og læs mere om de tre ejendomme i HUBNORDIC.
Få liste med ledige lejemål i HUBNORDIC

Skriv din e-mail i formularen, og modtag en liste med lejemål, der passer til jeres behov.