God energi og samvittighed i hverdagen

I HUBNORDIC går gode råvarer, restaurantoplevelse og 20 års eventcateringerfaring – leveret af Madkastellet – hånd i hånd med bæredygtig housekeeping, der ikke bare er svanemærket, men bliver udført af Glad Service, der støtter unge med udfordringer i at få fodfæste på arbejdsmarkedet.

Læs mere om, hvordan I får det bedste rammer for jeres arbejdsdag – uanset om det bare er en almindelig dag, eller I har et event med 120 gæster.

 

Madkastellet i HUBNORDIC

Få et mere velsmagende liv

Mad og forplejning er en vigtig del af arbejdsdagen. Det er her, vi henter energi og får samlet op med kollegaerne. I HUBNORDIC er sundhed og stor smag altid et naturligt og nemt valg – ikke mindst på den daglige menu i vores personalerestauranter. HUBNORDIC har noget andet og mere end en kantine. Vi har et Madkastel. Her kan I nyde ‘food for life’ i boutiquehotel-lignende rammer med dine kollegaer og på sigt de lokale eller vennerne i og efter arbejdstid.

I vil opleve kokke, der gerne leger med maden, med smags- og synsindtryk for at byde på velduftende retter tilberedt med lige dele passion og viden om, hvordan et godt måltid begejstrer, giver energi, og gør en sund, mæt og glad. Både som ‘eat in’ og ‘take out’ og som inspirerer til et mere velsmagende liv.

Gode råvarer giver godt afsæt

Det er ingen hemmelighed, at god, energirigtig mad er en vigtig ingrediens, når man skal arbejde koncentreret en hel arbejdsdag. Her spiller de rigtige råvarer en stor rolle. For Madkastellet er råvarer af høj kvalitet, typisk lokale, i sæson og gerne økologisk grundstenen i al deres mad. Så når rabarberne er klar til at blive hevet op, og jordbærrene har fået den sol, de behøver, så er det, hvad vi får serveret.

Derudover er det gastronomiske afsæt et skandinavisk-fransk køkken krydret med globale smagsnoter og opfindsomhed. Så den gode energi også smager godt.

Café Nabo til de små breaks

I HUB2 ligger vores Café Nabo. Det er her, I finder den gode baristakaffe om morgenen og lidt til at lade batterierne op med om eftermiddagen. Det er Madkastellet, der driver cafeen for KLP og på menukortet er der bl.a. sprøde paninier, snacks, Hansen Is og række lækre kager fra vores egen konditor. Vil I have nem og lækker aftensmad med hjem, finder I det også her.

Vi har indrettet til den lille pause og måske et møde, for flere af bordene har udtag, så I kan sidde og arbejde, hvis I har lyst til at komme lidt væk. Flere kan også lide at følge livet langs kanalen.

Café Nabo har åbent mandag-fredag kl. 7.30-17.30 samt kl. 9.00-16.00 i weekenderne. Se evt. mere på cafenabo.dk.

Mødeforplejning og events

Som lejer i HUBNORDIC får I mødefaciliteter i top, ikke bare når det gælder lokaler og udstyr, men i særdeles også med mødeforplejningen fra Madkastellet, der i snart 20 år har været førende inden for eventcatering og er kendt for at levere prisvindende madoplevelser med fokus på smag, bæredygtighed og innovation. Alene virksomhedens eventcatering bespiste i 2018 mere end 80.000 gæster, nogle til møder med flere tusinde gæster, andre ved intime gourmetarrangementer, konferencer eller store fester.

Madkastellet vil forkæle jer både til møde i jeres egne lokaler, i vores to mødecentre samt hvis I vil afholde en stor event enten i vores ejendomme eller ude af huset.