Sammen om Ørestad City

I maj 2020 bad vi beboere, brugere og besøgende i Ørestad City om at give deres input til, hvordan vi får aktiveret byrummene sammen. Det valgte imponerende 621 personer at deltage i, og takket være dem kan vi præsentere en rapport, der kommer godt omkring.

For nok er der delte meninger, men det er også en tydeligt, at Ørestad vækker de mest positive følelser blandt beboere, som er interesserede i bydelens videre udvikling, mens den vækker de mest negative følelser blandt gæster og pendlere, der ikke bruger bydelens muligheder.

Nu deler vi rapporten med alle, som er interesserede. Den giver blandt andet en række konkrete forslag, og vi håber, at den kan bidrage til den videre udvikling i bydelen.

Hent rapporten her

Jeg er enig i, at der er mange meninger om Ørestad – fra vindblæst betonforstad over grøn oase til moderne metropol – men der bor også mange mennesker, som har det til fælles, at de er del af et fællesskab omkring at bringe noget sjæl ind i en ny bydel. Nye caféer mm. og forretninger i gadeplan har længe været en manglende del af Ørestads bybillede.

– Beboer, som også arbejder i bydelen og er interesseret i bydelens videre udvikling

Tak for hjælpen til

Rambøll
EXTRA/ORDINARY
ØICC
GFS Ørestad
Amager Vest Lokaludvalgs digitale borgerpanel
Ørestad Skole
Alle deltagere i indledende interviews og i den endelige undersøgelse.