Get ready to rethink
‘business as usual’

Hvem siger, at man ikke kan spise frokost på en restaurant hver dag? Og hvem siger, at man ikke kan træne op til et maraton mellem møder?

Spørger du os, bør arbejdspladsen være et sted, der lader batterierne op og giver overskud i hverdagen – frem for det modsatte. For os handler arbejdsglæde ikke blot om indretning, mødelokaler og frokostordninger, men om hele arbejdsdagen. I HUBNORDIC vil vi sætte nye standarder for, hvordan det skal være at gå på arbejde.

Flyt ind i Skandinaviens mest ambitiøse kontorejendomme.

HUB Foodcourt

FACILITETER

Office spaces to fit
people and purposes

Hvordan skal jeres fremtidige rammer være? Hvad drømmer I om, og hvad har I brug for?

Hvert et hjørne gennemtænkt ned i hver enkelt kvadratcentimeter, men med fleksibilitet til at imødekomme jeres behov. Og til at sikre, at virksomhedens kultur og brand skinner igennem, når I og jeres kunder træder ind ad døren.

HUBNORDIC byder velkommen til fremtidens kontor. Med kontorlejemål fra 406 m2.

Læs mere om HUBNORDIC

Tøjrens

SERVICES

Bring your dirty
laundry to work

I HUBNORDIC er kvalitet og service to sider af samme sag. Vores services er med til at sikre, at I helt ubesværet kan lave et sceneskift fra arbejde til fritid.

På vej hjem kan du fx hente tøj i renseriet, aftensmad to go og nyde en baristakaffe i caféen. Trænger bilen eller cyklen til kærlig pleje, sørger vi også for det.

Vores træningsfaciliteter er åbne døgnet rundt, så I kan udnytte dem om morgenen, mellem møder – eller inden I tager hjem fra kontoret.

Se vores faciliteter og services

Kok

MAD OG DRIKKE

Take lunch in a restaurant, not a canteen

I HUBNORDIC går gode råvarer og restaurantoplevelser – leveret af Madkastellet – hånd i hånd med en god dag på kontoret.

Madkastellet har i snart 20 år har været førende inden for catering og er kendt for at levere prisvindende madoplevelser med fokus på smag, bæredygtighed og innovation.

Få frokosten serveret i restauranten, og oplev kokke, der gerne leger med smags- og synsindtryk for at byde på de bedste gastronomiske oplevelser.

Læs mere om mad & drikke

Metro

PLACERING

The whole world
at your feet

Lige der, hvor fortovet ender, åbner Kalvebod Fælled sig for vores fødder. Et enestående landskab af uspoleret natur til walk and talks under åben himmel, arkitektur i verdensklasse og bæredygtige projekter.

HUBNORDIC består af tre store kontorejendomme midt i Ørestad City. Et trafikalt knudepunkt med effektive forbindelser til hele Danmark, Skandinavien og resten af verden.

  • 6 minutter til lufthavnen
  • 10 minutter til Kongens Nytorv
  • 30 minutter til Malmø

Læs om Ørestad City