HUB1-L22

Kay Fiskers Plads 10
2300 København S

Stort hjørnelejemål der vender nord og vest og har adgang fra Arne Jacobsens Allé. Selve lejemålet har 1492 m², og står klar til indflytning. Der ligger få minutter fra bus, metro, regionaltog, motorvej og lufthavn.

Udsyn over livet ved metro og Fields. Selve lejemålet har 1.492 m². Kontakt os gerne for mere information og et oplæg til, hvordan I kan indrette jer.

Fællesarealerne indeholder blandt andet stort konferencecenter med auditorium, restaurant, foodcourt, sundhedscenter, VIP-lounge, servicehub samt butikker i stueetagen. Desuden er der parkeringskælder til biler og cykler. Der er services som renseriordning, Ren Cykel, mødecatering, aftensmad-to-go samt Host- og vagtfunktion. Ejendommen indgår i HUBNORDIC, så I får adgang til fællesfaciliteter og -service i de øvrige ejendomme i det koncept, dvs. hos naboerne HUB2 og HUB3 samt øvrige kommende hubs.

Med de mange faciliteter og serviceydelser, beliggenheden og den moderne arkitektur får I et lejemål, som befinder sig i den absolut bedste ende af skalaen.

Information

BygningHUB1
Etage2+3+5 (Type 2+2A)
Areal1492 m2
Leje (årligt)1.500 kr. pr. m2
Lejemål kodeHUB1-L22

Faktaark 

Kontakt

Kontaktperson Stig Fermi-Erichsen
Telefon +45 2844 2661
E-mailsfe@klp.no