HUB1-L25

Kay Fiskers Plads 10
2300 København S

Ledigt erhvervslejemål i København

Centralt placeret i ejendommens hjerte og kort til alle faciliteter og services. To opgange og adgang fra både Kay Fiskers Plads, Kay Fiskers Vej og Arne Jacobsens Allé, og der er få minutter til bus, metro, regionaltog, motorvej og lufthavn.

Udsyn over livet ved metro og Fields. Selve lejemålet har 743 m², og står klar til indflytning. Kontakt os gerne for mere information og et oplæg til, hvordan I kan indrette jer.

Fællesarealerne indeholder blandt andet stort konferencecenter med auditorium, restaurant, foodcourt, sundhedscenter, VIP-lounge, servicehub samt butikker i stueetagen. Desuden er der parkeringskælder til biler og cykler. Der er services som renseriordning, Ren Cykel, mødecatering, aftensmad-to-go samt Host- og vagtfunktion. Ejendommen indgår i HUBNORDIC, så I får adgang til fællesfaciliteter og -service i de øvrige ejendomme i det koncept, dvs. hos naboerne HUB2 og HUB3 samt øvrige kommende hubs.

Med de mange faciliteter og serviceydelser, beliggenheden og den moderne arkitektur får I et lejemål, som befinder sig i den absolut bedste ende af skalaen.

Information

BygningHUB1
Etage2+3 (Type 5)
Areal743 m2
Leje (årligt)1.500 kr. pr. m2
Lejemål kodeHUB1-L25

Faktaark 

Kontakt

Kontaktperson Stig Fermi-Erichsen
Telefon +45 2844 2661
E-mailsfe@klp.no