HUB1-L21

Kay Fiskers Plads 10
2300 København S

Netop ledigt kontor i København

Stort hjørnelejemål der vender mod syd og vest og har to adgange fra Kay Fiskers Plads med få minutter fra bus, metro, regionaltog, motorvej og lufthavn. Denne type lejemål findes på 2.-5. sal.

Udsyn over livet ved metro og Fields. Selve lejemålet har 1374 m². Kontakt os gerne for mere information og et oplæg til, hvordan I kan indrette jer.

Fællesarealerne indeholder blandt andet stort konferencecenter med auditorium, restaurant, foodcourt, sundhedscenter, VIP-lounge, servicehub samt butikker i stueetagen. Desuden er der parkeringskælder til biler og cykler. Der er services som renseriordning, Ren Cykel, mødecatering, aftensmad-to-go samt Host- og vagtfunktion. Ejendommen indgår i HUBNORDIC, så I får adgang til fællesfaciliteter og -service i de øvrige ejendomme i det koncept, dvs. hos naboerne HUB2 og HUB3 samt øvrige kommende hubs.

Med de mange faciliteter og serviceydelser, beliggenheden og den moderne arkitektur får I et lejemål, som befinder sig i den absolut bedste ende af skalaen.

Information

BygningHUB1
Etage2+3+5 (Type 1+1A)
Areal1390 m2
Leje (årligt)1.500 kr. pr. m2
Lejemål kodeHUB1-L21

Faktaark 

Kontakt

Kontaktperson Stig Fermi-Erichsen
Telefon +45 2844 2661
E-mailsfe@klp.no