HUB1-L53

Kay Fiskers Plads 10
2300 København S

Ledigt erhvervslejemål i København

Dejligt nordvendt lejemål med udsyn til livet ved kanalen langs Arne Jacobsens Allé, samt til livet i ejendommens gågade mod syd og med få minutter til bus, metro, regionaltog, motorvej og lufthavn. Denne type lejemål findes på 5.-7. sal.

Selve lejemålet har 804 m², og står klar til indflytning i 2021. Kontakt os gerne for mere information og et oplæg til, hvordan I kan indrette jer.

Fællesarealerne indeholder blandt andet stort konferencecenter med auditorium, restaurant, foodcourt, sundhedscenter, VIP-lounge, servicehub samt butikker i stueetagen. Desuden er der parkeringskælder til biler og cykler. Der er services som renseriordning, Ren Cykel, mødecatering, aftensmad-to-go samt Host- og vagtfunktion. Ejendommen indgår i HUBNORDIC, så I får adgang til fællesfaciliteter og -service i de øvrige ejendomme i det koncept, dvs. hos naboerne HUB2 og HUB3 samt øvrige kommende hubs.

Med de mange faciliteter og serviceydelser, beliggenheden og den moderne arkitektur får I et lejemål, som befinder sig i den absolut bedste ende af skalaen.

Information

BygningHUB1
Etage5 (Type3A)
Areal821 m2
Leje (årligt)1.500 kr. pr. m2
Lejemål kodeHUB1-L53

Faktaark 

Kontakt

Kontaktperson Stig Fermi-Erichsen
Telefon +45 2844 2661
E-mailsfe@klp.no