HUB1-L54

Kay Fiskers Plads 10
2300 København S

Et unikt og ledigt erhvervslejemål

Centralt placeret i ejendommens hjerte og kort til alle faciliteter og services, og der er få minutter til bus, metro, regionaltog, motorvej og lufthavn. Denne type lejemål findes på 5. sal.

Selve lejemålet har 767 m², og står klar til indflytning i 2021. Kontakt os gerne for mere information og et oplæg til, hvordan I kan indrette jer.

Fællesarealerne indeholder blandt andet stort konferencecenter med auditorium, restaurant, foodcourt, sundhedscenter, VIP-lounge, servicehub samt butikker i stueetagen. Desuden er der parkeringskælder til biler og cykler. Der er services som renseriordning, Ren Cykel, mødecatering, aftensmad-to-go samt Host- og vagtfunktion. Ejendommen indgår i HUBNORDIC, så I får adgang til fællesfaciliteter og -service i de øvrige ejendomme i det koncept, dvs. hos naboerne HUB2 og HUB3 samt øvrige kommende hubs.

Med de mange faciliteter og serviceydelser, beliggenheden og den moderne arkitektur får I et lejemål, som befinder sig i den absolut bedste ende af skalaen.

Om de unikke muligheder med HUBNORDICs erhvervslejemål

HUBNORDIC tilbyder erhvervslejemål og kontor til leje i København S med fokus på moderne faciliteter, services og bæredygtighed. Vores ejendomme i Ørestad City inkluderer konferencecenter, sundhedscenter, VIP-lounge og spisemuligheder. Praktiske services som renseri og cykelrensning er tilgængelige. Beliggenheden giver nem adgang til offentlig transport og motorvej. Kontakt os for mere information om ledige lejemål.

Information

BygningHUB1
Etage5 (Type 4A)
Areal767 m2
Leje (årligt)1.500 kr. pr. m2
Lejemål kodeHUB1-L54

Faktaark 

Kontakt

Kontaktperson Stig Fermi-Erichsen
Telefon +45 2844 2661
E-mailsfe@klp.no

HUBNORDIC-HUB1-TYPE4A plantegning