HUB1-L55

Kay Fiskers Plads 10
2300 København S

Ledige erhvervslejemål

Centralt placeret i ejendommens hjerte og kort til alle faciliteter og services. To opgange og adgang fra både Kay Fiskers Plads, Kay Fiskers Vej og Arne Jacobsens Allé, og der er få minutter til bus, metro, regionaltog, motorvej og lufthavn. Denne type lejemål findes på 5. sal.

Udsyn over livet ved metro og Fields. Selve lejemålet har 1069 m², og står klar til indflytning i 2021. Kontakt os gerne for mere information og et oplæg til, hvordan I kan indrette jer.

Fællesarealerne indeholder blandt andet stort konferencecenter med auditorium, restaurant, foodcourt, sundhedscenter, VIP-lounge, servicehub samt butikker i stueetagen. Desuden er der parkeringskælder til biler og cykler. Der er services som renseriordning, Ren Cykel, mødecatering, aftensmad-to-go samt Host- og vagtfunktion. Ejendommen indgår i HUBNORDIC, så I får adgang til fællesfaciliteter og -service i de øvrige ejendomme i det koncept, dvs. hos naboerne HUB2 og HUB3 samt øvrige kommende hubs.

Med de mange faciliteter og serviceydelser, beliggenheden og den moderne arkitektur får I et lejemål, som befinder sig i den absolut bedste ende af skalaen.

Information

BygningHUB1
Etage5 (Type 5A)
Areal1069 m2
Leje (årligt)1.500 kr. pr. m2
Lejemål kodeHUB1-L55

Faktaark 

Kontakt

Kontaktperson Stig Fermi-Erichsen
Telefon +45 2844 2661
E-mailsfe@klp.no

HUBNORDIC-HUB1-TYPE5A plantegning