HUB2-L14

Arne Jacobsens Allé 15,
2300 København S

Ledige erhvervslejemål

Veldisponerede arealer med mulighed for reception, køkken og loungemiljø. Præsentable lokaler midt i ejendommen med fantastisk lysindfald og udsigt i Ørestad City med få minutter fra bus, metro, regionaltog, motorvej og lufthavn.

Lejemålet er i dag generisk indrettet med åbne kontorlandskaber, stillerum og mødelokaler mm.

Fællesarealerne indeholder blandt andet stort, nyindrettet konferencecenter, massør, motionsrum, lobby, lounge samt Café Nabo. Desuden er der parkeringskælder. Der er services som renseriordning, Ren Cykel, mødecatering, aftensmad-to-go samt Host- og vagtfunktion. Ejendommen indgår i HUBNORDIC, så I får adgang til fællesfaciliteter og -service i de øvrige ejendomme i det koncept, dvs. HUB3, HUB1 og øvrige kommende hubs.

Med de mange faciliteter og serviceydelser, beliggenheden og den moderne arkitektur får I et lejemål, som befinder sig i den absolut bedste ende af skalaen.

Hurtig indflytning mulig.

Innovative Kontorfaciliteter og Erhvervslejemål i København

HUBNORDIC tilbyder innovative erhvervslejemål med moderne kontorfaciliteter i København. Vores lejemål i Ørestad City inkluderer konferencecentre, restauranter, foodcourts og butikker. Vi tilbyder også praktiske services som renseri, cykelrensning, mødecatering og aftensmad-to-go. Med nem adgang til offentlig transport, motorveje og lufthavn er vores faciliteter ideelle for virksomheder, der søger optimale betingelser for vækst og trivsel.

Information

BygningHUB2
Etage1+2+3+6 (Blok DE)
Areal1313 m2
Leje (årligt)1.450 kr. pr. m2
Lejemål kodeHUB2-L14

Faktaark 

Kontakt

Kontaktperson Stig Fermi-Erichsen
Telefon +45 2844 2661
E-mailsfe@klp.no