HUB2-L112

Arne Jacobsens Allé 17,
2300 København S

Kontor indrettet til det fleksible arbejdsliv

Lejemål med udsigt mod sydøst, overdådigt lysindfald, og særdeles præsentable og effektive arealer. Lejemålet serviceres af i alt 3 elevatorer,
som går direkte fra ankomstområdet til lejemålet. Centralt placeret med få minutter fra bus, metro, regionaltog, motorvej og lufthavn.

Lejemålet er i dag generisk indrettet med åbne kontorlandskaber, stillerum og mødelokaler mm.

Fællesarealerne indeholder blandt andet stort, nyindrettet konferencecenter, massør, motionsrum, lobby, lounge samt Café Nabo. Desuden er der parkeringskælder. Der er services som renseriordning, Ren Cykel, mødecatering, aftensmad-to-go samt Host- og vagtfunktion. Ejendommen indgår i HUBNORDIC, så I får adgang til fællesfaciliteter og -service i de øvrige ejendomme i det koncept, dvs. HUB3 og det kommende HUB1 på Kay Fiskers Plads.

Med de mange faciliteter og serviceydelser, beliggenheden og den moderne arkitektur får I et lejemål, som befinder sig i den absolut bedste ende af skalaen.

Hurtig indflytning er muligt med dette erhvervslejemål.

Moderne Kontorfaciliteter og Erhvervslejemål i København

Hos HUBNORDIC får du moderne erhvervslejemål i København med omfattende kontorfaciliteter. Vores lejemål i Ørestad City byder på konferencecentre og sundhedscentre. Desuden tilbyder vi spisemuligheder som restauranter og foodcourts samt praktiske services som renseri og cykelrensning. Beliggenheden giver nem adgang til offentlig transport og motorvej, hvilket gør vores faciliteter perfekte for virksomheder, der ønsker de bedste rammer for deres medarbejdere.

Information

BygningHUB2
Etage1 (Blok AB)
Areal1931 m2
Leje (årligt)1.450 kr. pr. m2
Lejemål kodeHUB2-L112

Faktaark 

Kontakt

Kontaktperson Stig Fermi-Erichsen
Telefon +45 2844 2661
E-mailsfe@klp.no